Torte za vse priložnosti

Preproste torte

Okrogle ali pravokotne torte, premazane s smetano ali prelite s čokolado. Torte so na voljo tudi v modernejših izvedbah z glazuro ali popolnoma brez premaza - nage torte. Krašene so s svežim cvetjem, sadjem ali čokoladnimi okraski, lahko z jedilno sliko ali preprostimi okraski iz tičino mase.

Napredne torte

​Okrogle ali pravokotne torte, oblečene v tičino maso, premazane z masleno kremo ali nekoliko višje torte. Torte so lahko krašene z ročno izdelanim cvetjem, čipko, z jedilnimi slikami, ročno izdelanimi figurami ali pa same po sebi zahtevajo več ročnega dela. Izdelujem samo preproste otroške figurice, licenčnih figur (t.j. figur iz risank, npr. Elsa in Ana, Gasilec Samo, Tačke na patrulji, Pika Nogavička... ), vozil in figur ljudine izdelujem.

Večnadstropne torte

Torte v dveh, treh ali večih nadstropjih, oblečene v tičino maso, premazane s smetano ali masleno kremo, lahko pa so tudi gole. Torte so lahko krašene na enak način kot ostale torte.

Večnadstropne torte so lahko sestavljene tudi iz dveh ali več višjih tort, lahko pa so sestavljene tudi kot "double barrel" torte (dve torti enakega premera, postavljeni ena na drugo).

Dietne torte

Med dietne torte spadajo LCHF torte, brezglutenske torte ter torte brez laktoze.

LCHF torte so lahko krogle ali pravokotne, premazane s smetano ali prelite s temno čokolado, lahko so tudi nage ali prelite s sadno glazuro. Torte so brez žitne moke in sladkorja, slajene z eritritolom.

Brezglutenske torte so lahko okrogle ali pravokotne, premazane s smetano, masleno kremo ali prelite s čokolado. Torte so na voljo tudi v modernejših izvedbah s sadno glazuro ali popolnoma brez premaza - nage torte. Lahko pa so tudi oblečene v tičino maso. V biskvitih se uporablja moka brez glutena. 

Torte brez laktoze so lahko, tako kot ostale torte okrogle ali pravokotne, oblečene v tičino maso ali premazane s smetano, masleno kremo ali prelite s čokolado. Lahko so tudi nage in prelite s sadno glazuro. V teh tortah se uporabljajo mlečni izdelki brez laktoze.

Vse dietne torte so lahko krašene na enak način kot ostale torte. Na voljo so tudi kot višje torte ali večnadstropne torte.